Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dantes

22. 6. 2010 11:32
Panu net.Xtreme počtvrté

Vážený pane net.Xtreme počtvrté. Pokud usuzujete, že můj článek je nesmysl, budiž, je to Váš svobodný názor. Což neznamená, že svým vyjádřením máte pravdu. Je to pouze pravda Vaše, tedy jednotlivého subjektu, nikoli celé množiny čtenářů tohoto článku, jak naznačují i některé další příspěvky. S pozdravem Dantes.;-):-)R^

0 0
možnosti

net.Xtreme počtvrté

19. 6. 2010 14:16
Nesmysl

střídá nesmysl.

0 0
možnosti

Dantes

5. 4. 2010 18:01
Dodatek k mé odpovědi diskutérovi "sam55"

Same55. Pokud to ještě přečtete, tak vězte, že univerzitní profesor - fyzik a filozof, po přečtení publikace mi napsal, že (cituji):"Po stránce literární je to pěkné dílko. ´Záhadologické´ spisy bývají

často upovídané a nepřehledné. Vy píšete stručně a jasně. Přinášíte

zajímavé náměty k přemýšlení." (konec citace). Nevyžádal jsem si souhlas s uveřejněním jeho jména, takže nemohu Vám konkrétněji posloužit. Ale ručím za pravost jeho e-mailu. Takže se svým vyjádřením se zařazujete mezi jedince, kterým filozofie nic neříká a je Vám bytostně cizí. Proto se jen usmívám nad Vašími náhledy a neberu je vůbec v potaz....Rv :-)

0 0
možnosti

sam55

22. 3. 2010 10:41
Katastrofální žvást

Kniha, která se zde propaguje, je asi 1,5 cm brožka, asi 150 stran, plná neskutečných kravin o cestování časem, a dávno vyvrácených nesmyslů. K nějaké filozofii to má daleko asi jako k tomu konci vesmíru. Nechápu, za jakou "literární činnost" byl autor oceněn, kromě tohoto výplodu nic jiného nelze najít.  Nechápu, co je to za školu, na kterou se autor odvolává, ale pokud dostal  h.c. za tuto knihu, tak se tomu můžeme jen smát.

0 0
možnosti

Dantes

25. 3. 2010 15:11
Re: Katastrofální žvást

Pane Same 55, je vidět, že si nevidíte ani na špičku nosu. Dát Vám tuto knihu k přečtení je asi stejné, jako házet perly sviním. Zřejmě jste vůbec nepochopil to, co je napsáno v úvodu publikace nazvané "Varování úvodem". V tu chvíli jste měl knihu odložit a věnovat se nějaké jiné, Vám bohulibé činnosti. Je vidět, že ani za mák nerozumíte filozofii a tam nadhozeným problémům, neboť byste se takto pitomě nevyjadřoval. S takovými lidmi jako jste vy nemá vůbec o něčem takovém diskutovat. Jste zřejmě člověk, žijící jen pro majetek a peníze a nespatřujete ve svém životě jiné hodnoty (jinak byste se takto nemohl vyjadřovat).(Pokračování níže.)

0 0
možnosti

987a9

8. 1. 2009 20:32
Skoda diskuse

z odpovedi toho chudaka je zrejme, ze odnekud utekl a jeste ho nestacili chytit.

Casem bude tvrdit, ze je sedmy dil Ottova slovniku naucneho a po aplikaci sveraci kazajky se bude dozadovat nove orizky. 

0 0
možnosti

Dantes

8. 1. 2009 21:09
Re: Skoda diskuse

Pane 987a9 máte pravdu, že je škoda diskuse s panem klvem. Počkám ještě na to, jak a kdy se přihlásí k sedmému dílu Ottova naučného slovníku. Další bude následovat.....;-D;-)

0 0
možnosti

klv

17. 12. 2008 9:27
Zdá se že se obdivujete

říká se tomu narcisismus ale to jistě jako "čestný doktor" víte, a dělat si tak nehorázně sám sobě reklamu je velmi půvabné, kdyby to nebylo směšné ;-D

0 0
možnosti

Dantes

24. 12. 2008 15:19
Re: Zdá se že se obdivujete

Vážený pane "klve", poněkud svérázně si vysvětlujete pojem "narcisismus", ale to je  jen a jen Váš problém - o tom se nemíním s Vámi přít. Stejný nesmysl je  moje - podle Vás - sebeobdivování. Pokud jde o reklamu, tak mi povězte, kdo Vám zadarmo udělá reklamu - a to je pěkně drahá věc, že? Takže: firmy i jednotlivci si sami sobě např. v televizi nechávají dělat reklamu a nepovažují to vůbec, ale vůbec za směšné. To považujete za směšné pouze Vy a mně je úplně jedno, co si o tom myslíte. Ponechme si každý svůj názor a dál se nehodlám  k tomu vyjadřovat. Považuji to za ztrátu času. Emil Sedmík(Y)Rv ;-)

0 0
možnosti

Tyqua

17. 12. 2008 9:13
Jestli si člověk může zhmotnit

nějakou částici jak píšete, tak abychom se bálí přemýšlet třeba nad stranglety nebo dokonce černými děrami aby se nám to nezhmotnilo a třeba ta černá díra aby nás nevcucla... to jsou věci todle toto...8-o

0 0
možnosti

PetkaPwns

6. 10. 2008 15:42
Zajímavé

Podle ukázky to tuším bude zajímavé čtení, to je všeobecně známé, že "věci" mají tendence se měnit a zhmotňovat působením lidského myšlení, ještě tak vědět jak, aby to bylo nějak ku propěchu, škoda jen, že se vědci omezují pouze na poukazování případů jako třeba mácha, nostradamus, ale ještě nesestrojili stroj času ;-D

0 0
možnosti

Tonička

27. 9. 2008 19:56
Já to ještě nečetla, ale přiměje mě tomu tenhle příspěvek!

My Moraváci máme otevřené srdce připravené přijmout nové skutečnosti.V

Že to někteří nezvládají, je jejich problém.

Zůstavají notně pozadu!8-o

0 0
možnosti

Hmmhator

25. 9. 2008 10:24
Ja to cetl...

Primel me k tomu tenhle prispevek a diky kteremu jsem se zacal zajimat o osobu autora...  Oboji bylo zajimave cteni, i kdyz asi z jineho duvodu nez by autor cekal.

0 0
možnosti

Dantes

27. 9. 2008 20:47
Re: Ja to cetl...

Vážený pane Hmmhatore, zajímá mě, co Vás tak zaujalo při četbě mé knihy i životopisu, zvláště když píšete, že z jiného důvodu, než bych jako autor očekával. Mohu si o tom myslet cokoliv, ale bez uvedení konkrétních údajů nejsem schopen na Váš příspěvek pochopitelně nijak reagovat. Názory čtenářů jsou různé, podle založení osobnosti - viz úvodní pasáž knihy nazvaná Varování úvodem, z níž vyplývá k jakému okruhu zájemců je publikace směrována. ;-):-) 

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Dr.h.c. Mgr. Emil Sedmík, filozof a spisovatel - další podrobnosti najdete na serveru Osobnosti.cz -webová stránka www.osobnosti.cz, anebo ve vyhledávači (např. Google) napíšete a "zakliknete" autorovo jméno a příjmení. Jeho jméno je rovněž uvedeno v Seznamu českých spisovatelů internetové encyklopedie Wikipedie.

Seznam rubrik