Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Swisscoor

3. 8. 2008 11:39
Gratulation

Sehr geehrter Herr Dr. Sedmik

Zu Ihrem Blog möchte ich zufügen, dass Ihr Buch in der Schweiz eine sehr grosse Resonanz im Kreise fachkundiger Spezialisten gefunden hat.

Die Europäische Akademie "EuroAkad" baut seither regelmässig diverse Elemente aus Ihrem Buch in den Vorlesungen ein. Ihre wissenschaftlichen Erfahrungen stellen eine grosse Bereicherung für alle Studierenden dar. An dieser Stelle vielen Dank und herzliche Gratulation!!R^R^R^

0 0
možnosti
S

sam55

22. 3. 2010 10:47
Re: Gratulation

To jste si napsal sám, abyste tu měl podporu že ? A ještě ze zahraničí, ach, úplně slzím dojetím... Docela trapný a směšný.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

31. 7. 2008 20:23
PhDr.h.c. Mgr. Emil Sedmík

PhDr.h.c. Mgr. Emil Sedmík - to zní skoro jako JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola :-)

0 0
možnosti
ES

Dantes

1. 8. 2008 20:13
Re: PhDr.h.c. Mgr. Emil Sedmík

Vážený pane Hail Erisi, jestli to zní tak, jak říkáte, je to Váš názor, na který máte pochopitelně plné právo. Pokud Vám takovéto tituly  vadí, pouze podotýkám, že nikdo z titulovaných je nemá zadarmo a musel si je nějak zasloužit. Jinak Vám přeji slunce v duši a úsměv na tváři. Emil Sedmík :-);-)

0 0
možnosti
K

K-D

31. 7. 2008 20:19
Není to reklama, kterou kodex zakazuje?

Propagovat vlastní knihu je, vážený autore, mírně řečeno drzost. Jinak souhlasím s Chyrenem - To stačí, vaši knihu si určitě nekoupím. Pro mne by bylo jen překvapení, že někdo ano. A že je zařazená mezí vědecké knihy? Tam se vejde kdejaká pitomost.

0 0
možnosti
ES

Dantes

1. 8. 2008 20:26
Re: Není to reklama, kterou kodex zakazuje?

Vážený pane K-D. Je to Váš názor a máte na něj plné právo. Nikdo Vás nenutí, abyste si mou knihu kupoval. Pokud jde o reklamu, tak upoutávka z důvodu, o němž se zmiňujete,  je prezentována na mém soukromém blogu. Takže nejde o žádnou drzost ve smyslu, jak to prezentujete Vy. Neříkám, že mezi vědeckými knihami se sem tam nevyskytne nějaká pitomost, ale má kniha mezi ně rozhodně nepatří. Vy hovoříte naprosto bez znalosti obsahu publikace, takže musím podotknout, že Váš názor nemá pro mne a další obeznámené čtenáře žádnou váhu, a tudíž je bezvýznamný. Pozdravujte pana Chyrena, s nímž zřejmě jste na "jedné lodi". Když nějaká kniha není, jak se říká, Vaše "parketa", uvědomte si, prosím, že jiní lidé mohou mít odlišný názor. S pozdravem Emil Sedmík. ;-)R^

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

29. 7. 2008 10:32
Hihi..

"S překvapením zjistíme, že Einsteinova teorie relativity neplatí jen pro vzdálený vesmír, ale projevuje se viditelně všude kolem nás, o čemž vědci kupodivu dosud nevědí."- konec opisu.

To stačí, vaši knihu si určitě nekoupím. Pro mne by bylo jen překvapení, že někdo ano.:-)Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Dr.h.c. Mgr. Emil Sedmík, filozof a spisovatel - další podrobnosti najdete na serveru Osobnosti.cz -webová stránka www.osobnosti.cz, anebo ve vyhledávači (např. Google) napíšete a "zakliknete" autorovo jméno a příjmení. Jeho jméno je rovněž uvedeno v Seznamu českých spisovatelů internetové encyklopedie Wikipedie.

Seznam rubrik