Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin V

15. 7. 2009 15:51
Filtrace

Jakým způsobem ty krystaly poznají co mají zachytit a co ne?

Nechodila třeba to chodbouz pravidelně nějaká uklízečka nebo služebná?

Dá se něco podobného pozorovat na hradech a zámcích? Tam jsou pravidelné prohlídky již po desítky let!

0 0
možnosti

Dantes

15. 7. 2009 20:53
Re: Filtrace

Asi nejde o problém co zachytit a co ne, neboť teoreticky by měly zaznamenávat všechno. Jedná se však o výběr vysílání těch momentů, které jsou zřejmě nějak spjaty s emocemi lidí, takže selekci podle toho řídí lidský faktor, ať už používá vlastní smysly nebo přístroje (magnetofon, kameru apod.). Takhle by se to dalo vysvětlit. Tedy jako filtr působí zde psychika člověka. Chtělo by to provádět v této oblasti vědecký výzkum. V současné vědě, zvláště ve fyzice, nastupuje kromě jejího objektivistického pojetí i subjektivistické pojímání fyzikálních jevů. Znamená to zapojení lidské mozkové energie v experimentech a pozorováních, kdy se zdá, že člověk může do jisté míry ovlivňovat procesy v mikrosvětě. :-)

0 0
možnosti

Martin V

14. 7. 2009 17:34
Zajímavé!

Může mi autor nebo někdo jiný vysvětlit, jakým způsobem se dá chodit jedním místem opakovaně ve stejný čas?

0 0
možnosti

Dantes

14. 7. 2009 19:03
Re: Zajímavé!

V jednom případě to bylo tak, že ráno dotyčná osoba po ranním vstávání do školy (vždy ve stejnou dobu) pravidelně "navštěvovala" WC. Takže, pokud M.J. např. měl ve zvyku "relaxovat" procházením se po Neverlandu v dobu, kdy televize CNN natáčela rozhovor s jeho bratrem Jermainem, tak není divu, že kamera sejmula jeho záznam. Všimněme si na záběru jedné věci: vypadá to tak, že "duch" jakoby vyšel z levé stěny na konci chodby a vešel do pravé zdi....8-o ;-):-)R^

0 0
možnosti

genez.

12. 7. 2009 10:09
Pravda

Řazení podstaty duchovní,

(Mana), zárodek duše, genetické fyzikální formy mysli bytosti.

Duše,vyvíjející se bytost Fyzikální formy mysli. Duch, obraz vytvářející fyzikální bytosti duše, projekce záznamu poslední bytosti organické,( holografický obraz) fyzikální formy bytosti duše. Ve své svátosti morální čistoty vzestupu vývoje, čtyř rozměrné projekce k bytosti těla fyzikální formy, (Vzkříšení). Podstata k této vyvíjející se bytostní fyzikální formě a dosažení nejvyšších hodnot, potřebuje časový úsek 42 000 let. Fyzikální forma bytosti není v podobenství lidské.

0 0
možnosti

genez.

11. 7. 2009 11:52
pravda

Asi někoho zajímá, jak přesně vypadá lidská podstata těla duše, její symbolické podobenství najdete na stránkách pana Libora Čermáka. Je to ta krásná vlaštovka. Směřující ze své fyzikální podstaty, celé své nahoty. Ano, doslova váš stvořitel vám demonstruje sílu fyzikálních hodnot k postavení ve vesmíru, probuďte svou zatvrzelou zpupnost o intelektu, co může a nemůže být správné.

0 0
možnosti

genez.

10. 7. 2009 23:34
pravda

Dobrý den, vaše víra je správná a nebojte se lidské hlouposti, jež je ve vlastní nevědomosti lidské podstaty,

k destrukci své vlastní podstaty řádu fyzikálnímu vesmíru. Žádná věda to nemůže popřít, jenom odhalit. Postavení druhého těla je uvedeno ve svatém slově Božím v podobenstvích ve všech evangelií svaté knihy, Bible. Ale tak daleko lidské poznání ještě nedospělo.

0 0
možnosti

Yep

10. 7. 2009 22:28
Děsivá představa

"Později, kdy už dotyčná osoba zemře, odstěhuje se atd.,krystaly

začínají ve stejném čase na témže místě vyzařovat do prostoru

"holografický"obraz a mnohdy i zvuk (nejčastěji kroků) již nepřítomného

člověka."

Zajímalo by mě, jak se ty zatracené krystaly dozví, že ten člověk tam už není, aby konečně mohla začít vyzařovat "hologramy"? A začíná mě též děsit představa, co bude jednou vyzařovat kamenná zeď, kolem které pravidelně chodím. Já jsem ji totiž přestavěl a některé kameny jsou teď vzhůru nohama... 8-o

0 0
možnosti

genez.

10. 7. 2009 22:54
Re: Děsivá představa

Boduješ, ale realita existuje, zde je uvedena pouhá děsivá představa, realita je děsivější až se oni dozvíte. Na snímku je pouhý lidský stín, vaše podstata není v lidské podobě.

0 0
možnosti

mom

10. 7. 2009 20:26
XD

;-D;-D;-D tak to jsme se zas jednou zasmáli a jdem zas dále

0 0
možnosti

antees

10. 7. 2009 17:50
veda

Nikdo z nize diskutujicich nema s podobnym oborem co do cineni a hned se ohaneji urazkami a aroganci. Vsadila bych se, ze to jsou zaroven ti sami, kteri tvrdi, ze bychom nemeli mluvit o necem, cemu nerozumime.

Bud si neco o teto problematice nastudujte anebo radsi nic nepiste. Zaroven nemuzete pokladat vsechna dosud zjistena vedecka "fakta" za 100%. Veda se neustale vyviji....

0 0
možnosti

Ccecil

10. 7. 2009 18:15
Re: veda

Myslím, že mám nastudováno hodně. Jsou věci vypadající šíleně a přesto mají oporu ve fyzikálním světě, ale jsou věci, které mají oporu v jediném - přáním podloženém naprosto magorickým zdůvodňováním.

0 0
možnosti

Dantes

10. 7. 2009 17:25
Omluva!

Omlouvám se čtenářům mého blogu za text, který je místy špatně prezentován tak, že mezi řadou slov nejsou mezery. Po napsání článku ve Wordu vše bylo v pořádku, ale po jeho překopírování do blogu došlo k uvedeným chybám, i když jsem postupoval dle návodu provozovatele blogu iDNES.cz. Přesto doufám, že článek je i přes uvedené nedostatky srozumitelný.:-)

0 0
možnosti

Fermi

10. 7. 2009 17:42
Dobrý den

V prezentované formě nejsou tak závažné nedostatky. Horší je to s obsahem. Mohl byste uvést, jak jste objevil zmíněný jev (vyzařování - absorpce - další vyzařování)? Máte vaše poznatky podložené teoretickým výpočtem? Měřil jste tento jev? Čím? S jakou chybou? Změřil tento jev ještě někdo jiný?

Osobně se domnívám, že tento jev nepatří do oblasti "zakázané fyziky". Tento jev patří do kategorie "čirá fantazie".

0 0
možnosti

kevorkian

10. 7. 2009 17:21
To je blábol.

To je víc pravděpodobné, že se tam procházel normální, poctivej a regulerní duch Michala jacksona, než to vaše rádoby vědecké vysvětlení o krystalech absorbujících jakési  - huhuh -  tajemné, neidentifikovatelné a samozřejmě nezměřitelné  vibrace procházejícího člověka, aby je hned po jeho smrti přestaly absorbovat a místo toho je začaly vyzařovat.

Ach jo. Sysifa na vás.

0 0
možnosti

Dantes

10. 7. 2009 17:36
Re: To je blábol.

Kevorkiane, pochopitelně máte právo na svůj názor. Ale vemte na zřetel, kolikrát jistí vědci v historii označili některé objevy za bláboly, aby se nakonec sami ztrapnili, když bylo prokázáno, že se mýlili. Takže všeho do času....R^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Dr.h.c. Mgr. Emil Sedmík, filozof a spisovatel - další podrobnosti najdete na serveru Osobnosti.cz -webová stránka www.osobnosti.cz, anebo ve vyhledávači (např. Google) napíšete a "zakliknete" autorovo jméno a příjmení. Jeho jméno je rovněž uvedeno v Seznamu českých spisovatelů internetové encyklopedie Wikipedie.

Seznam rubrik